Onze praktijk in Rotterdam

Bij de praktijk van Tandzorg Kralingen Rotterdam staan zorg, persoonlijke aandacht en advies voor een gezond gebit voorop. Patiënten komen bij ons voor zowel algemene als cosmetische tandheelkunde. Onze mondhygiëniste helpt u graag op het gebied van facings, kronen en het laten bleken van uw tanden. In onze praktijk is ruimte voor nieuwe patiënten. U schijft uzelf eenvoudig in met behulp van onderstaande button of bel naar 010 414 2248.

Praktijkadres

Tandzorg Kralingen
Voorschoterlaan 31a
3062 KG Rotterdam Kralingen-Crooswijk

Tel: 010 - 414 2248
Spoeddienst: 010 - 455 2155
info@tandzorgkralingen.nl

Inschrijven

Afspraak maken

Openingstijden

Maandag: 8:15 - 17:00 uur
Dinsdag: 8:15 - 17:00 uur
Woensdag: 8:15 - 17:00 uur
Donderdag: 8:15 - 17:00 uur
Vrijdag: 8:15 - 17:00 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Telefonisch bereikbaar: 9:00 - 16:45 uur
Tel: 010 - 414 2248

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlTandzorg Kralingen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Bereikbaarheid Tandzorg Kralingen in Rotterdam

Onze praktijk is uitstekend bereikbaar met de auto, met het openbaar vervoer of per fiets. We zijn gevestigd aan de Voorschoterlaan 31A in Rotterdam op loopafstand van een metro- en een tramhalte.

Metro

Tandzorg Kralingen is bereikbaar met metrolijn A, B of C. U stapt uit bij halte Voorschoterlaan en loopt ongeveer 30 meter naar rechts. De praktijk is gevestigd op nummer 31A.

Tram

Neem tramlijn 7 richting Voorschoterlaan. U komt aan op de Oudedijk en gaat vervolgens rechts. U vindt onze praktijk aan uw rechterhand.

Komt u met de auto of met de fiets? Plan dan eenvoudig uw route via Google Maps.

Enthousiast en deskundig team

Ons team bestaat uit tandartsen, assistenten en mondhygiënisten die samenwerken om u een mooi en gezond gebit te geven.

Kitty
Tandarts

Hans
Tandarts

Ravieta
Tandarts

Marieke
Tandarts

Romy
Mondhygiëniste

Hannah
Mondhygiëniste

Louise
Tandartsassistente

Priscilla
Tandartsassistente

Ada
Tandartsassistente

Yvon
Tandartsassistente

Fijne ervaring met deze praktijk, duidelijke uitleg en persoonlijke behandeling.
S. Neves

Ontspanning tijdens het wachten

In onze praktijk hebben we een huiselijk ingerichte wachtkamer. Hier vindt u tijdschriften, informatiebrochures en speelgoed voor uw kinderen. Op die manier willen we ervoor zorgen dat uw wachttijd zo aangenaam mogelijk verloopt.

Moderne tandzorg en persoonlijke aandacht

In onze praktijk staat persoonlijke aandacht voor onze patiënten voorop. We besteden daarom veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en de professionaliteit van ons team. Onze medewerkers krijgen voortdurend extra scholing zodat we u behandelen met behulp van de modernste technieken. Om te garanderen dat u bij ons kwalitatief goede zorg krijgt, houden we ons bezig met:

  • Na- en bijscholing
  • Intercollegiaal overleg
  • Bijwonen van studiegroepen
  • Het lezen van vakliteratuur
  • Bezoeken van themaprojecten
  • Bezoeken van speciale klinische avonden

Goede administratie, moderne materialen en deskundige behandelingen zijn hierbij essentieel. Daarvoor hanteren we procedures die gebaseerd zijn op de richtlijnen die opgesteld zijn door de beroepsvereniging. Ook houden we rekening met eisen die gesteld worden vanuit wetenschappelijke verenigingen in de tandheelkundige zorg.

De specialisaties van Tandzorg Kralingen

In de praktijk verrichten we de meest voorkomende behandelingen zelf. Onze specialisaties zijn:

Algemene tandheelkunde

Bij algemene tandheelkunde verhelpen we op een planmatige wijze algemene klachten aan uw gebit. Dit doen we door periodieke controles aan te bieden, tijdens deze controles maken we gebruik van de meest moderne kennis en opvattingen. Ook vervolgbehandelingen en het vullen van gaatjes vallen onder de algemene tandheelkunde.

Cosmetische tandheelkunde

Onder cosmetische tandheelkunde vallen alle behandelingen die bedoeld zijn om het uiterlijk van het gebit te verfraaien. Dit doen we met behulp van tandheelkundige middelen, zoals lumineers, facings en bleekbehandelingen.

Wij gaan met onze hele familie naar Tandzorg Kralingen en zijn ontzettend tevreden over deze praktijk. De medewerkers zijn vriendelijk en professioneel, daarnaast is de communicatie helder en hebben wij bij deze praktijk nog nooit voor verassingen gestaan. Top!
Familie Mertens

Preventie

Wij vinden preventie erg belangrijk en leggen wij u graag uit hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen.

Mondhygiëne

Een mondhygiënist is gespecialiseerd in het behandelen van tandplak, ontstoken tandvlees en tandsteen. Het behandelen van deze zaken is belangrijk om uw mond gezond te houden. Een gezonde mond is tenslotte belangrijk om uw tanden en kiezen te behouden.

Implantologie

Implantaten bieden uitkomst wanneer u tanden of kiezen mist. Een implantaat biedt de mogelijkheid om kronen, bruggen of een kunstgebit in uw mond te plaatsen. Op die manier zorgen we ervoor dat u weer beschikt over alle tanden en kiezen en heeft u een gebit met een natuurlijke uitstraling.

Overige behandelingen

In onze praktijk voeren we eveneens onderstaande behandelingen uit:

Contact met Tandzorg Kralingen

We stellen de mening van onze patiënten zeer op prijs. Neem bij vragen, suggesties of klachten daarom gerust contact met ons op. We zijn bereikvaar via 010 414 2248 en info@tandzorgkralingen.nl.