Vriendelijke en vakkundige tandarts
Alle tandheelkundige kennis in huis
Ruimte voor nieuwe patiënten

Spoed tandarts Rotterdam

Voor spoedbehandelingen bij acute pijn, bloedingen of bij ernstige klachten aan uw gebit kunt u terecht bij Tandzorg Kralingen in Rotterdam. Als onze planning het toelaat, wordt u binnen de openingstijden direct geholpen. Neem contact op met onze praktijk, zodat we de behandelkamers kunnen voorbereiden op uw komst.

  • Indien mogelijk direct geholpen binnen onze openingstijden
  • Ervaren spoed tandarts
  • Samenwerkingsverband met de spoeddienst in Rotterdam

Bel: 010 – 414 2248

 

Locatie en contact

Tandzorg Kralingen
Voorschoterlaan 31 a
3062 KG Rotterdam (route)
T: 010 – 414 2248
E: info@tandzorgkralingen.nl

Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:00 uur
Dinsdag: 08:15 - 17:00 uur
Woensdag: 08:15 - 17:00 uur
Donderdag: 08:15 - 17:00 uur
Vrijdag: 08:15 - 17:00 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Route

Om deze map te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Indien u twijfelt over uw klachten, aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze tandheelkundig specialisten adviseren u graag over de beste behandeling.

*Let op: in verband met reguliere behandelingen kunnen we u niet altijd direct behandelen. Neem contact op met onze praktijk in Rotterdam voor vragen of advies.

Kosten van de spoed tandarts in Rotterdam

De kosten van een behandeling door de spoed tandarts zijn afhankelijk van de behandeling. Mocht u geen vaste patiënt zijn bij onze praktijk, dan dient u de behandeling direct te betalen. Indien u wel patiënt bent bij onze praktijk, dan sturen wij de nota door naar uw zorgverzekeraar. Let op: de hoogte van de vergoeding van een verzekeraar is afhankelijk van uw persoonlijke polisvoorwaarden.

Moet ik patiënt zijn bij Tandartspraktijk Tandzorg Kralingen?

Vaste patiënten van onze praktijk staan geregistreerd in ons systeem, waardoor we over alle benodigde identiteits- en verzekeringspapieren beschikken. Mocht u geen vaste patiënt zijn bij onze praktijk, dan dient u de volgende documenten mee te nemen voor een spoedbehandeling:

  • Geldig identiteitsbewijs
  • Geldige verzekeringspas
  • Overige medische documenten (indien van toepassing)

Wat is een spoedgeval?

Hoewel alle klachten aan uw gebit zeer vervelend zijn, is niet elke klacht een spoedgeval. Indien de behandeling niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag, dan dient u zo snel mogelijk contact op te nemen. Twijfelt u of uw klachten als spoedgeval beschouwd worden, neem dan contact op met onze praktijk. We adviseren u graag bij uw klachten.

Klachten waarbij de spoed tandarts direct zal helpen zijn:

  • Acute pijn aan uw gebit
  • Bloedingen aan tanden en/of kiezen
  • Losgeslagen tanden en/of kiezen
  • Ernstig beschadigd gebit door een ongeluk

Spoed tandarts in Rotterdam

Buiten onze openingstijden is de spoeddienst in Rotterdam bereikbaar voor hulp bij acute bloedingen en ernstige klachten aan uw gebit. De spoeddienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U bereikt de spoeddienst in Rotterdam door te bellen naar: 010 455 2155. Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens.

Bel: 010 – 455 2155

Routebeschrijving naar Tandzorg Kralingen in Rotterdam

Tandzorg Kralingen is goed bereikbaar vanuit heel Rotterdam. Zowel met het openbaar vervoer, als met de auto is de praktijk eenvoudig te bereiken. De praktijk ligt op loopafstand van metrostation en tramhalte Rotterdam Voorschoterlaan.

Met het openbaar vervoer

Als u met het openbaar vervoer naar de praktijk komt, kunt u de metro, tram of bus nemen. Metrolijn A, B en C rijden allemaal langs station Rotterdam Voorschoterlaan. Vanaf de uitgang van het station slaat u rechtsaf. Na 30 meter vindt u de tandartspraktijk aan uw rechterzijde.

Tramlijn 7 is de snelste manier om bij onze tandartspraktijk te komen. Deze tramlijn stopt bij station Rotterdam Voorschoterlaan op de Oudedijk. Vanaf de Oudedijk loopt u een stukje in de richting van het busstation en slaat u vervolgens linksaf de Voorschoterlaan in. U vindt onze praktijk halverwege deze straat aan uw rechterzijde.

Buslijn B5 stopt bij busstation Voorschoterlaan. Vanaf het busstation loopt u naar rechts, waarna u richting de Voorschoterlaan loopt. Sla rechtsaf de Voorschoterlaan in en u vindt onze praktijk halverwege deze straat aan uw rechterzijde.

Met de auto

Tandartspraktijk Tandzorg Kralingen is gevestigd in een rustige woonwijk in Rotterdam Kralingen. Hoewel er voldoende parkeergelegenheid voor de deur is, adviseren wij om met het openbaar vervoer of de fiets te komen. De drukte op de parkeerplaatsen is afhankelijk van uw bezoektijd en de bewoners in de straat. Let op: het is betaald parkeren in de Voorschoterlaan.

>> Plan mijn route naar Tandartspraktijk Tandzorg Kralingen

Neem contact op met Tandzorg Kralingen in Rotterdam

Heeft u vragen over onze spoed tandarts of wilt u een afspraak maken? Bel dan .