Vriendelijke en vakkundige tandarts
Alle tandheelkundige kennis in huis
Ruimte voor nieuwe patiënten

Onze praktijk in Rotterdam

Het team van Tandzorg Kralingen Rotterdam biedt u zorg, persoonlijke aandacht en advies voor uw mond en gebit. Bij Tandzorg Kralingen kunt u terecht voor algemene tandheelkunde en cosmetische tandheelkunde. Daarnaast hebben wij een mondhygiëniste die u kan helpen met facings, kronen of het laten bleken van uw tanden. Wij heten u graag welkom in onze praktijk in Rotterdam.

Direct inschrijven Maak een afspraak

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlTandzorg Kralingen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

 

Bereikbaarheid Tandzorg Kralingen - Rotterdam

Tandzorg Kralingen is goed te bereiken met het openbaar vervoer, de auto en met de fiets. Wij zijn gevestigd aan de Voorschoterlaan 31A in Rotterdam. Onze praktijk ligt op loopafstand van een metro- en tramhalte.

U kunt de metrolijn A, B of C nemen en uitstappen bij de metro uitgang Voorschoterlaan. Loop dan ca. 30 meter naar rechts, op nummer 31A vind u onze praktijk.

U kunt ook tram 7 nemen richting Voorschoterlaan. U komt aan op de Oudedijk en gaat vervolgens rechts. Aan uw rechterhand bevindt zich onze praktijk.

Komt u per auto of fiets? Dan kunt u uw route plannen via Google Maps.

Contact

Tandzorg Kralingen
Voorschoterlaan 31 a
3062 KG Rotterdam
T: 010 – 414 2248
E: info@tandzorgkralingen.nl

Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:00 uur
Dinsdag: 08:15 - 17:00 uur
Woensdag: 08:15 - 17:00 uur
Donderdag: 08:15 - 17:00 uur
Vrijdag: 08:15 - 17:00 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Om deze map te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Het team van Tandzorg Kralingen Rotterdam

Bij tandartspraktijk Tandzorg Kralingen staat er een enthousiast team met deskundigen voor u klaar.

Tandartspraktijk Rotterdam team Kralingen

Team Tandzorg Kralingen Rotterdam

Een betrouwbare tandarts in Rotterdam

Bij Tandzorg Kralingen vindt u tandartsen met een Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) registratie. Deze registratie laat zien dat onze tandartsen bevoegd en bekwaam zijn. Om deze registratie te behouden, voldoen onze tandartsen aan een aantal registratienormen. Dit betekent dat onze tandartsen:

 • Gediplomeerd zijn en een geldige BIG-registratie hebben.
 • Bij- en nascholing volgen om hun vak bij te houden.
 • Werken volgens de praktijkrichtlijnen.
 • Open en toetsbaar zijn voor collega's en patiënten.
 • Vloeiend Nederlands spreken.

Bij Tandzorg Kralingen kunt u erop vertrouwen dat u behandeld wordt door tandartsen die de hoogste standaarden van kwaliteit en professionaliteit naleven.

Tandzorg Kralingen verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij zijn gespecialiseerd in:

Algemene tandheelkunde

Algemene tandheelkunde is het planmatig verhelpen van algemene klachten en het bieden van periodieke gebitscontroles volgens de meest recente kennis en opvattingen. Daarnaast vallen vervolgbehandelingen en het vullen van gaatjes ook onder onze algemene tandheelkundige behandelingen.

Cosmetische tandheelkunde (lumineers, facings en bleekmiddel)

Cosmetische tandheelkunde is een vakgebied binnen de tandheelkunde waarin het uiterlijk van het gebit met tandheelkundige hulpmiddelen verfraaid wordt. Wij helpen graag uw gebit weer mooi (wit) te maken met behulp van lumineers, facings en bleekbehandelingenMeer over cosmetische tandheelkunde.

Preventie

Het voorkomen van gebitsproblemen is beter dan het bestrijden ervan. Wij helpen u graag op weg en vertellen u alles over hoe u uw gebit het beste kunt onderhouden.

Mondhygiëne

Als u last heeft van tandplak, tandsteen of ontstoken tandvlees komt de mondhygiënist erbij kijken. Een gezonde mond is belangrijk voor het behoud van uw tanden en kiezen. Meer over een bezoek aan de mondhygiënist.

Implantologie

Wanneer u tanden of kiezen mist, kan implantologie uitkomst bieden. Met een implantaat kan een kroon, brug of kunstgebit in uw mond geplaatst worden. Verloren tandfuncties worden door middel van implantaten en de daarop vervaardigde constructies hervonden. Meer over implantaten.

Overige behandelingen

Andere behandelingen die wij uitvoeren zijn:

Kwaliteit staat voorop

In onze praktijk in Rotterdam staat aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Onze specialisten worden voortdurend bij- en nageschoold, zodat u behandeld wordt volgens moderne methodes en de laatste technieken. Om dit te kunnen garanderen houden wij ons bezig met:

 • Het lezen van vakliteratuur
 • Volgen van bij- en nascholing
 • Bijwonen intercollegiaal overleg
 • Bijwonen studiegroepen
 • Bijwonen themaprojecten
 • Bezoeken klinische avonden

Goede behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij essentieel. Wij hanteren daarvoor procedures die gebaseerd zijn op richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg.

Uw mening stellen wij zeer op prijs. Heeft u suggesties, opmerkingen of klachten? Neem dan contact met ons op via 010 – 414 2248 of via info@tandzorgkralingen.nl.