Vriendelijke en vakkundige tandarts
Alle tandheelkundige kennis in huis
Ruimte voor nieuwe patiënten

Vervolgbehandeling na periodieke controle

Na een halfjaarlijkse periodieke controle is het mogelijk dat u een vervolgbehandeling nodig heeft om van uw klachten en/of gebitsprobleem af te komen. De tandarts werkt de vervolgbehandeling in een persoonlijk behandelplan uit, hierbij ontvangt u ook een kostenbegroting. De stappen van de vervolgbehandeling worden met u doorgenomen en de behandeling(en) wordt ingepland, bijvoorbeeld bij de mondhygiënist. Als u geen behandeling nodig heeft, wordt u uitgenodigd om na 6 maanden weer voor een controlebezoek terug te komen.

Maak online een afspraak voor een vervolgbehandeling of bel ons via onderstaande button.

Wat zijn vervolgbehandelingen?

Alle tand- en mondproblemen die aan het licht komen tijdens een periodieke controle en behandeld moeten worden door een specialist, vallen onder vervolgbehandelingen. Hierbij kunt u denken aan het vullen van een gaatje, een bezoek aan de mondhygiënist of het laten plaatsen van een kroon of brug.

Hieronder ziet u een overzicht van de vervolgbehandelingen die wij uitvoeren:

Tarieven en vergoeding vervolgbehandelingen

Niet alle tandheelkundige behandelingen worden vanuit de zorgverzekering vergoed, daarom adviseren we u om in het geval van een uitgebreide behandeling vooraf bij uw verzekeraar te informeren naar wat u zelf moet bijdragen. Dit voorkomt dat u na de behandeling voor onverwachte kosten komt te staan.

Behandelingen bij kinderen tot achttien jaar en behandelingen bij een aanvullende zorgverzekering worden in veel gevallen wel (gedeeltelijk) vergoed, maar ook in dergelijke gevallen is het raadzaam om de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering voorafgaand aan de behandeling grondig te raadplegen.

Adres- en contactgegevens

Tandzorg Kralingen
Voorschoterlaan 31 a
3062 KG Rotterdam
T: 010 – 414 2248
E: info@tandzorgkralingen.nl

Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:00 uur
Dinsdag: 08:15 - 17:00 uur
Woensdag: 08:15 - 17:00 uur
Donderdag: 08:15 - 19:00 uur
Vrijdag: 08:15 - 17:00 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Afspraak maken voor een vervolgbehandeling

Wilt u een afspraak maken voor een vervolgbehandeling, neem dan contact op via onderstaand contactformulier of bel ons: 010 414 2248.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht*