Vriendelijke en vakkundige tandarts
Alle tandheelkundige kennis in huis
Ruimte voor nieuwe patiënten

Tandheelkundige behandelingen

In onze tandartspraktijk in Rotterdam kunt u terecht voor algemene en cosmetische tandheelkunde. Ons team met ervaren tandartsen en mondhygiënisten zorgt ervoor dat u de tandartspraktijk met een stralende glimlach verlaat. Patiënten die u voor zijn gegaan beoordelen ons niet voor niets met een 9+ op Klantervaringen.nl. Bent u nog geen patiënt bij Tandzorg Kralingen, maar zoekt u een tandarts in Rotterdam? Wij nemen nieuwe patiënten aan. Met behulp van de button in de zijnavigatie kunt u zich binnen twee minuten inschrijven als nieuwe patiënt.

Direct inschrijven Maak een afspraak

Een betrouwbare tandarts in Rotterdam

Bij Tandzorg Kralingen vindt u tandartsen met een Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) registratie. Deze registratie laat zien dat onze tandartsen bevoegd en bekwaam zijn. Om deze registratie te behouden, voldoen onze tandartsen aan een aantal registratienormen. Dit betekent dat onze tandartsen:

  • Gediplomeerd zijn en een geldige BIG-registratie hebben.
  • Bij- en nascholing volgen om hun vak bij te houden.
  • Werken volgens de praktijkrichtlijnen.
  • Open en toetsbaar zijn voor collega's en patiënten.
  • Vloeiend Nederlands spreken.

Bij Tandzorg Kralingen kunt u erop vertrouwen dat u behandeld wordt door tandartsen die de hoogste standaarden van kwaliteit en professionaliteit naleven.

Algemene tandheelkunde

Onder algemene tandheelkunde worden algemene klachten aan het gebit verstaan. Hierbij kunt u denken aan gaatjes, kiespijn of een kroon. Ook vallen de periodieke controles en mondhygiëne onder algemene tandheelkunde. Wij lichten de verschillende behandelingen voor u uit.

Periodieke controle

Een periodieke controle vindt één keer in het halfjaar plaats om uw mondhygiëne te controleren. Hierbij wordt er niet alleen gekeken naar uw tandvlees en tanden, maar ook naar uw slijmvliezen en tong. Indien nodig wordt er na de gebitscontrole een vervolgafspraak ingepland om mondklachten te voorkomen.

Lees meer over de periodieke controle

Vullingen

Wanneer u gaatjes in uw tanden of kiezen heeft, plaatst de tandarts een composiet vulling. Dit vulmateriaal behoort tot de sterkste vulmaterialen, waardoor uw eigen tanden en kiezen sterker worden. De vulling is te plaatsen in verschillende wittinten zodat uw gebit zijn natuurlijke uitstraling blijft behouden.

Lees meer over vullingen

Kronen en bruggen

Een kroon of brug is een porseleinen kapje dat over een afgebroken tand of kies geplaatst kan worden. Daarnaast wordt een kroon of brug vaak geplaatst om het gebit te verfraaien omdat er tanden scheef staan of omdat het gebit is verkleurd.

Lees meer over kronen en bruggen

Wortelkanaalbehandeling

Het is noodzakelijk om een wortelkanaalbehandeling uit te voeren als – de naam zegt het al – het wortelkanaal is ontstoken. Onze ervaren tandartsen voeren een wortelkanaalbehandeling uit om te voorkomen dat de tand of kies getrokken moet worden.

Lees meer over een wortelkanaalbehandeling

Extracties

Het is een van de minder leuke behandelingen: het trekken van een tand of kies. Wanneer uw tand of kies teveel is aangetast door tandbederf of omdat uw tanden of kiezen zijn scheefgegroeid is het noodzakelijk om uw tand of kies te trekken. De tandarts informeert u hier van tevoren uitgebreid over.

Neem contact op voor meer info

Kunstgebit

Wanneer uw tanden zijn uitgevallen of uw tanden en wortels ernstig zijn beschadigd, is een kunstgebit de ideale oplossing. Naast een mooi resultaat kunt u weer goed kauwen en eten. Informeer bij de tandarts of tandartsassistent of u in aanmerking komt voor een kunstgebit.

Lees meer over het kunstgebit

Gebitsprotheses

Indien slechts een gedeelte van uw gebit aan vervanging toe is, biedt een gebitsprothese uitkomst. Voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat wordt de gebitsprothese bevestigd met tandvleeskleurig hars. Ook wordt de kleur van de gebitsprothese afgestemd op de tint van uw eigen tanden en kiezen.

Lees meer over gebitsprotheses

Mondhygiëne behandelingen

Met een goede mondhygiëne voorkomt u mondklachten zoals ontstoken tandvlees, een slechte adem of gaatjes. Onze mondhygiënisten adviseren u graag over een goede mondhygiëne. Daarnaast voeren zij diverse behandelingen uit zoals het verwijderen van tandsteen en het reinigen van het gebit.

Lees meer over mondhygiëne behandelingen

Specialistische behandelingen

Wanneer er specialistische behandelingen nodig zijn, hoeft u niet zelf op zoek te gaan naar een specialist. Wij kunnen u doorverwijzen naar een van onze collega’s. Zo werken wij samen met een kaakchirurg, orthodontist, tandtechnicus en een specialist in parodontologie en gnathologie.

Wij slaan de informatie over uw gebit en de historie van de behandelingen op in ons goed beveiligde systeem, zodat de tandarts exact de status van uw gebit en de uitgevoerde behandelingen kan zien. De gegevens worden minimaal vijftien jaar bewaard. Op uw (schriftelijk) verzoek kunnen wij uw gegevens ook doorsturen naar een andere behandelaar.

Cosmetische tandheelkunde

Met cosmetische tandheelkunde wordt het gebit verfraaid door middel van tandheelkundige hulpmiddelen. Hierbij kunt u denken aan composieten facings of een bleekbehandeling. Bij Tandzorg Kralingen in Rotterdam bieden wij de volgende cosmetische tandheelkundige behandelingen aan:

Tanden bleken

Door roken of etenswaren met veel kleurstoffen kunnen uw tanden verkleuren. Om de kleur van uw tanden te verbeteren, kunt u uw tanden in de praktijk of thuis bleken waarna uw tanden een aantal tinten lichter worden. Informeer naar de mogelijkheden bij de tandarts.

Lees meer over tanden bleken

Composiet facings

Een composiet facing is een tandkleurig vulmateriaal dat wordt gebruikt om uw spleetje op te vullen of om een afgebroken tand te herstellen. In verhouding met een porseleinen facing is composiet voordelig, maar het is belangrijk om te weten dat een composiet facing minder lang meegaat dan een porseleinen facing.

Lees meer over composiet facings

Porseleinen facings

Naast composiet facings plaatsen wij ook porseleinen facings om uw gebit te verfraaien. Een facing van porselein geeft een natuurlijk resultaat en is minder gevoelig voor aanslag van bijvoorbeeld koffie of thee. Laat u adviseren door de tandarts over de verschillende soorten facings.

Lees meer over porseleinen facings

Lumineers

Lumineers zijn niet voor niets populair onder BN’ers. Met de ultradunne porseleinen schildjes kan de tandarts witte rechte tanden creëren. Een belangrijk voordeel van lumineers is het feit dat er niets van de tanden afgeslepen hoeft te worden, waardoor uw eigen tanden niet beschadigen.

Neem contact op voor meer info

Invisalign onzichtbare beugel

Wanneer u kiest voor een onzichtbare beugel van Invisalign, werken we in stappen toe naar een mooi gebit. Iedere twee weken ontvangt u een nieuwe aligner met een iets andere vorm, zodat we geleidelijk naar het eindresultaat toe werken. Vaak valt het omstanders totaal niet op dat u een beugel draagt.

Invisalign onzichtbare beugel

Naast reguliere en cosmetische tandheelkundige behandelingen kunt u bij ons in Rotterdam ook terecht voor implantologie. Voor meer informatie over onze behandelingen verwijzen we u door naar de folders van het Ivoren Kruis.

Dit zeggen onze patiënten over onze tandheelkundige behandelingen:

Fam. Mertens

"Wij gaan met onze hele familie naar Tandzorg Kralingen en zijn ontzettend tevreden over deze praktijk. De medewerkers zijn vriendelijk en professioneel, daarnaast is de communicatie helder en hebben wij bij deze praktijk nog nooit voor verrassingen gestaan. Top!"

Leonie van Wayenburg

"Ben altijd bang geweest voor de tandarts, maar sinds ik bij tandarts Muljanovic zit heb ik de angsten niet meer. Heb ook echt het gevoel dat ze begaan is met mijn gebit. Neemt de tijd. Prettige ongedwongen sfeer en duidelijke communicatie."

Anoniem

"Kitty is een prima tandarts ken haar al vanaf het begin. Ik wil geen andere tandarts meer. Ze is aardig, luistert goed en stelt je op je gemak. Behandelingen zijn bijna pijnloos doordat ze gewoon een verdoving geeft. Ik kan Tandzorg Kralingen bij iedereen aanraden."

Maak een afspraak bij Tandzorg Kralingen in Rotterdam

Voor meer informatie over algemene of cosmetische tandheelkunde, een intakegesprek of over de verschillende behandelingen kunt u contact opnemen met de tandartspraktijk in Rotterdam via 010 414 2248 of onderstaand contactformulier invullen.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht*

 
 

Contact

Tandzorg Kralingen
Voorschoterlaan 31 a
3062 KG Rotterdam
T: 010 – 414 2248
E: info@tandzorgkralingen.nl

Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:00 uur
Dinsdag: 08:15 - 17:00 uur
Woensdag: 08:15 - 17:00 uur
Donderdag: 08:15 - 17:00 uur
Vrijdag: 08:15 - 17:00 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Route naar Tandzorg Kralingen Rotterdam

Om deze map te zien dien je marketing-cookies te accepteren.