Vriendelijke en vakkundige tandarts
Alle tandheelkundige kennis in huis
Ruimte voor nieuwe patiënten

Cosmetische tandheelkunde bij Tandzorg Kralingen in Rotterdam

Cosmetische tandheelkunde omvat een aantal tandheelkundige oplossingen, waarmee uw gebit esthetisch te verfraaien is. Voorbeelden van dergelijke oplossingen zijn tanden bleken, facings, kronen, bruggen, implantaten en lumineers.

In elke situatie is een andere oplossing beter geschikt om het gewenste resultaat te behalen. We adviseren u dan ook om een afspraak te maken met de tandarts, zodat u uw wensen kunt bespreken, u uitgebreid geïnformeerd kan worden en u een beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat. Voor vragen of advies kunt u contact opnemen via onderstaande buttons.

Direct inschrijven Maak een afspraak

Een betrouwbare tandarts in Rotterdam

Bij Tandzorg Kralingen vindt u tandartsen met een Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) registratie. Deze registratie laat zien dat onze tandartsen bevoegd en bekwaam zijn. Om deze registratie te behouden, voldoen onze tandartsen aan een aantal registratienormen. Dit betekent dat onze tandartsen:

  • Gediplomeerd zijn en een geldige BIG-registratie hebben.
  • Bij- en nascholing volgen om hun vak bij te houden.
  • Werken volgens de praktijkrichtlijnen.
  • Open en toetsbaar zijn voor collega's en patiënten.
  • Vloeiend Nederlands spreken.

Tandzorg Kralingen verricht uitmuntend werk. Het werk wordt zorgvuldig verricht. De tandarts is niet haastig en legt stapsgewijs alle handelingen uit. De artsen zijn vriendelijk en kundig.-- Sonaz Samal

Bij Tandzorg Kralingen kunt u erop vertrouwen dat u behandeld wordt door tandartsen die de hoogste standaarden van kwaliteit en professionaliteit naleven.

Meer informatie over de cosmetische oplossingen

Tanden Bleken

In der loop der jaren worden uw tanden, door de inwerking van kleurstoffen uit o.a. koffie, thee en wijn, maar ook door bijvoorbeeld roken, donkerder. Er zijn verschillende methoden om uw tanden weer hun natuurlijke frisse witheid terug te geven. Wij werken met een uiterst comfortabele, snelle en veilige bleekmethode om u een frisse, stralende lach te bezorgen. Hieronder ziet een voor- en nafoto van tanden bleken.

Voor-en-na-foto’s

Gebit voor het bleken van de tanden
Foto 1: Voor het bleken
Resultaat tanden bleken in Rotterdam
Foto 2: Resultaat na tien dagen thuisbleken onder
begeleiding van een tandarts

 

Bespreek de mogelijkheden van een bleekbehandeling met de tandarts of lees meer over tanden bleken.

Adres- en contactgegevens

Tandzorg Kralingen
Voorschoterlaan 31 a
3062 KG Rotterdam
T: 010 – 414 2248
E: info@tandzorgkralingen.nl

Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:00 uur
Dinsdag: 08:15 - 17:00 uur
Woensdag: 08:15 - 17:00 uur
Donderdag: 08:15 - 17:00 uur
Vrijdag: 08:15 - 17:00 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Route

Om deze map te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Kroon

Een kroon is een kapje van metaal en/of porselein dat precies over een afgeslepen tand of kies past. Het kapje zit op de tand of kies vastgelijmd. Door een kroon krijgt de tand of kies zijn oorspronkelijke vorm en functie weer terug. Vooral volledige keramische kronen zijn niet van het natuurlijk gebit te onderscheiden.

Voorbeeld van een kroon - Tandarts Rotterdam

Brug

Een brug wordt gemaakt ter vervanging van één of meer ontbrekende tanden en/of kiezen. Een Brug zit vast aan 2 of meer pijlers. Dat zijn afgeslepen tanden of kiezen aan weerszijden van de open ruimte van de ontbrekende tand of kies. Een brug bestaat uit twee of meer kronen die op pijlers passen en een brugtussendeel, ook wel "dummy" genoemd. Deze bestaat uit één of meer kunsttanden en/of kiezen die op de plaats van de open ruimte komen.

Voorbeeld van een brug - Tandarts Rotterdam

> Meer informatie over kronen en bruggen

Facings

Een facing kan om diverse redenen ingezet worden om het gebit esthetisch te verbeteren, bijvoorbeeld bij spleetjes, afgebroken tanden of verkleurde tanden. Lees meer over facings en bekijk een aantal voor- en-nafoto’s.

Composiet facing

Bij het aanbrengen van een composiet facing hoeft de tandarts over het algemeen minder van de eigen tand weg te slijpen dan bij een porseleinen facing en zijn de kosten aanzienlijk lager. Dit komt hoofdzakelijk door het gebruikte materiaal en de tijd die de tandarts kwijt is bij het plaatsen van een composiet facing. Voor een composiet facing hoef je maar één keer naar de tandarts.

Porseleinen facing

Het maken van een porseleinen facing is een stuk bewerkelijker dan van een composiet facing. Het materiaal en het arbeidsintensieve werk van het tandtechnisch laboratorium maken dat een facing van porselein hoger van prijs is. Het voordeel van een facing van porselein is echter dat deze veel minder gevoelig is voor aanslag van bijvoorbeeld koffie en thee. Bovendien geeft een porseleinen facing vaak een mooier cosmetisch eindresultaat.

Lumineers

Wilt u uw lach verfraaien op een pijnloze manier, dus zonder afname van gezond tandweefsel? Dan is een behandeling met lumineers misschien iets voor u. Lumineers zijn de nieuwe revolutie voor mooie witte tanden met een stralende lach. Deze porseleinen tandschildjes zijn zo dun als een contactlens en zorgen voor een prachtig recht wit gebit.

Veelgestelde vragen cosmetische tandheelkunde

We krijgen vaak vragen van patiënten over cosmetische tandheelkunde. De meestgestelde vragen hebben we voor u verzameld en hieronder voor u beantwoord.

Welke cosmetische behandelingen voert Tandzorg Kralingen uit?

Tandzorg Kralingen voert de volgende cosmetische behandelingen uit: tanden bleken, facings, kronen en bruggen, implantaten en lumineers.

Wat kost cosmetische tandheelkunde?

De kosten voor een cosmetische behandeling worden jaarlijks vastgesteld door de Nationale Zorgautoriteit (NZa). Bekijk onze tarievenpagina voor de meest actuele tarieven.

Voor wie is cosmetische tandheelkunde de juiste behandeling?

Wanneer u niet meer tevreden bent met uw gebit of niet meer voluit durft te glimlachen komen we graag met u in contact.

Advies over cosmetische tandheelkunde

Cosmetische tandheelkunde omvat diverse oplossingen waarmee het gebit of individuele tanden en kiezen esthetisch te verfraaien zijn. Onze tandartsen kunnen u uitgebreid adviseren en informeren over de beste oplossing voor uw gebit. Neem contact met ons op via telefoonnummer 010 414 2248 of vul onderstaand contactformulier in.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht*