Vriendelijke en vakkundige tandarts
Alle tandheelkundige kennis in huis
Ruimte voor nieuwe patiënten

De glimlach van uw kind

Steeds meer kinderen hebben gaatjes in hun gebit en daar hebben ze echt last van. Dat uit zich niet alleen in pijn, een slecht gebit kan namelijk ook flinke impact hebben op hun dagelijkse doen en laten. Het is daarom belangrijk om het gebit goed te (laten) verzorgen en dit begint al vanaf het moment dat de eerste tandjes doorbreken. Daarom worden bijna alle kosten van tandheelkundige behandelingen bij kinderen tot 18 jaar, zoals gaatjes vullen, en periodieke controles, vergoed. Enige voorwaarde voor u als ouder is dat u zelf een (basis)zorgverzekering heeft. 

De kindertandarts in Rotterdam

Door (jonge) kinderen al vanaf jonge leeftijd mee te nemen naar de tandarts kunnen we de gezondheid van de tanden goed blijven monitoren, zodat problemen met het gebit voorkomen kunnen worden. Want van gezonde tanden en kiezen hebben kinderen hun hele leven plezier. Daarnaast raakt het kind direct vertrouwd met het een bezoek aan de tandarts. 

Direct inschrijven Maak een afspraak

Een betrouwbare tandarts in Rotterdam

Bij Tandzorg Kralingen vindt u tandartsen met een Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) registratie. Deze registratie laat zien dat onze tandartsen bevoegd en bekwaam zijn. Om deze registratie te behouden, voldoen onze tandartsen aan een aantal registratienormen. Dit betekent dat onze tandartsen:

  • Gediplomeerd zijn en een geldige BIG-registratie hebben.
  • Bij- en nascholing volgen om hun vak bij te houden.
  • Werken volgens de praktijkrichtlijnen.
  • Open en toetsbaar zijn voor collega's en patiënten.
  • Vloeiend Nederlands spreken.

Bij Tandzorg Kralingen kunt u erop vertrouwen dat u behandeld wordt door tandartsen die de hoogste standaarden van kwaliteit en professionaliteit naleven.