Vriendelijke en vakkundige tandarts
Alle tandheelkundige kennis in huis
Ruimte voor nieuwe patiënten

Kronen en bruggen ervaringen

Wilt u weten hoe patiënten de behandeling voor kronen en bruggen ervaren? Bekijk dan de ervaringen van onze patiënten die u voorgingen:

Ik ervaar de behandelingen altijd als zeer prettig bij Tandzorg Kralingen in Rotterdam. Door een ongeluk van vele jaren geleden heb ik erg weinig kiezen over. Hier wilde ik wat aan doen, maar het leek me een veel te spannende behandeling. Kitty heeft door middel van implantaten en kronen mijn beet weer hersteld en nu kan ik weer voluit glimlachen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe tanden!

– David, Rotterdam

De tandartsen van Tandzorg Kralingen hebben ervoor gezorgd dat ik weer durf te lachen! Door de geplaatste brug ziet mijn gebit er weer stralend uit. Petje af!

– Robert, Rotterdam

Het implantaat met kroon bevalt me goed. Het proces duurde even, maar nu kan ik er alles weer mee eten. Ik ga elk jaar nog even terug voor controle, maar dat is alleen maar verstandig natuurlijk.

– Eefje, Rotterdam

Ik heb nog nooit zo’n mooi gebit gehad en ik moest ook zeker even wennen aan mijn nieuwe lach, maar ik ben er meer dan tevreden mee. Kitty en haar team zijn echte specialisten die uitstekend werk hebben geleverd. Achteraf gezien had ik al veel eerder deze behandeling moeten kiezen, maar dat weet je pas achteraf.

– Amon, Rotterdam

Maak een afspraak in Rotterdam

Heeft u een vraag of wilt u direct een afspraak inplannen voor het laten plaatsen van een kroon of brug? Maak dan eenvoudig een afspraak bij Tandzorg Kralingen.

Afspraak maken Bel: 010 - 414 2248

Adres- en contactgegevens

Voorschoterlaan 31 a
3062 KG Rotterdam
T: 010 – 414 2248
E: info@tandzorgkralingen.nl

Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:00 uur
Dinsdag: 08:15 - 17:00 uur
Woensdag: 08:15 - 17:00 uur
Donderdag: 08:15 - 17:00 uur
Vrijdag: 08:15 - 17:00 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten