Vriendelijke en vakkundige tandarts
Alle tandheelkundige kennis in huis
Ruimte voor nieuwe patiënten

Implantaten ervaringen

Wilt u weten hoe onze patiënten de behandeling voor het laten plaatsen van implantaten ervaren? Bekijk dan de ervaringen van onze patiënten die u voorgingen:

Gemiddelde score: (4,5 uit 5 sterren)

Wilt u weten hoe patiënten tanden bleken bij Tandzorg Kralingen ervaren? Bekijk onze ervaringen:

__________________________________

“Door een flinke ontsteking moest ik een kies laten verwijderen. Ik dacht dat ik wel een tijdje zonder kies kon rondlopen, kauwen deed ik inmiddels gewoon aan de andere kant, maar de tandarts raadde me toch aan om na te denken over een implantaat met een kroon. Achteraf zou ik ervoor hebben gekozen om het probleem eerder aan te pakken. De behandeling was in een half uur afgerond en de tandartsen van Tandzorg Kralingen begeleidde me goed door de behandeling heen. Na een paar maanden maakten we een afdruk voor een kroon en een paar weken later liep ik daar alweer meer rond. Ben erg blij met het resultaat. ”

Danique, Rotterdam - - 1-5-2019 -

__________________________________

“Afgelopen zomer ben ik van mijn elektrische fiets gevallen. Het was een heftig ongeluk waardoor ik mijn voortand verloor. Ik was er niet meer op tijd bij om de tand direct terug te laten plaatsen, dus de oplossing was: een implantaat met kroon. Ik was behoorlijk zenuwachtig voor de behandeling, maar ik werd goed verdoofd en de implantoloog vertelde me precies wat ze aan het doen waren. Ik hoefde hierdoor gelukkig niet “tandloos” door het leven te gaan. Ik kreeg een mooie tijdelijke tandprothese die het gapende gat een tijdje kon dichten. Nu loop ik rond met de echte kroon en ik moet eerlijk zeggen: net echt! Super! ”

Jasper, Rotterdam - - 13-06-2018 -

__________________________________

“Ik ervaar de behandelingen altijd als zeer prettig bij Tandzorg Kralingen in Rotterdam. Door een val op de stoep verloor ik meerdere tanden. Ik had dus een brug nodig. Hiervoor was het nodig om implantaten te laten plaatsen. Dit vond ik een vreemd idee, maar ik wilde natuurlijk ook niet zonder tanden rond hoeven lopen. Ik kreeg een tijdelijke tandprothese mee en een paar weken later was het tijd voor de behandeling. Ze hebben me plaatselijk verdoofd waardoor de behandeling pijnloos was. Nu 3 maanden later, krijg ik mijn echte brug. Straks kan ik weer lachen met mijn eigen nieuwe glimlach! ”

Kelly, Rotterdam - - 13-06-2018 -

__________________________________

“De implantoloog van Tandzorg Kralingen heeft ervoor gezorgd dat ik weer durf te lachen! Door de geplaatste kroon op de implantaten ziet mijn gebit er weer stralend uit. Overigens ben ik al meerdere jaren erg tevreden over Tandzorg Kralingen. Het is een prettige praktijk met zeer vriendelijke tandartsen. Ga zo door! ”

Ina, Rotterdam - - 13-06-2018 -

__________________________________

Naam:
Aantal sterren:
Laat uw ervaring achter:*

 
 

Maak een afspraak in Rotterdam

Heeft u een vraag of wilt u direct een afspraak inplannen voor het laten plaatsen van een implantaat bij Tandzorg Kralingen in Rotterdam? Maak dan gebruik van onderstaande buttons

Tandzorg Kralingen
Voorschoterlaan 31 a
3062 KG Rotterdam
T: 010 – 414 2248
E: info@tandzorgkralingen.nl

Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:00 uur
Dinsdag: 08:15 - 17:00 uur
Woensdag: 08:15 - 17:00 uur
Donderdag: 08:15 - 17:00 uur
Vrijdag: 08:15 - 17:00 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten